keskiviikko 16. joulukuuta 2009
Sikainfluenssan kestävää kinkkua
Monilta tuli kyselyä postissa, että miten tuo sikainfluenssan kestoinen kinkku pitää valmistaa. Ajattelinkin jakaa ohjeen:
- Osta kinkku, mielellään koko possu nimeltään Sami tai Sanselmi
- Säilytä kinkku kylmässä, mureutta siihen tuo jos Sylvesteri hakkaa sitä samalla kun se roikkuu koukusta
- Puhu kinkulle helliä (etenkin tykkää hellyttelysanasta namiskuukkeli)
- Varaa saaviin tai motin kokoiseen astiaan tamiflu lääkettä.
- Terästä lääke pirtulla, korvanapeilla, marraskuun vuokralla ja lekaharkolla (tuo kovuutta)
- Maun mukaan myös arsenikkia, tapettiliisteriä, konjamiiniä ja kirpputorilta löydettyjä muotivaatteita
- Laita kinkku marinoitumaan kolmeksi kuukaudeksi
- Ilmakuivata kinkku hyvin tuuletetussa huoneessa
- Nauti herneiden kera!
Herkullista, Railikin tykkäsi
-Johannes
Tunnisteet:
joulukinkku,
kinkku,
kirpputorilöydöt,
konjamiini,
lekaharkko,
marraskuun vuokra,
muoti,
resepti,
tuuletus
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mainiot ohjeet kyllä kieltämättä, harmi vaan että enää ei oo sitä kolmea kuukautta aikaa jos jouluksi kinkkua laittaisi. :/
VastaaPoistaKuumailmapuhallin on siis oikea ase sinulle!
VastaaPoista-Johannes