maanantai 25. tammikuuta 2010

Olemassaolon tarkoitus

Epäilijöille tiedoksi, minäkin olen vielä täällä. Narrin sulatellessa kinkkua eksyin vaatekaappiin. Mistähän täältä pääsee pois, en ole nähnyt valoa ja komero-Hannes vaan nauttii tilanteesta. Pimeys saikin minut miettimään, että miksi meillä on komeroita ja onko komerot missä ekolokerossa.

Ei ole helppoa kellään - ei minulla, ei Hanneksella, ei komeroilla eikä hapankaaleilla. Hapankaalia kun syö, niin kiille kärsii. Suuhygienisti sanoin niin. Mikä on sen elämän tarkoitus, jos kerran kaikki kärsii kiillettä myöten. Onko elämän jälkeen odottamassa 2 neitsyttä ja hehkulamppu. Vai miten tästä kaikesta palkitaan. Entä jos ei olekaan mitään tai pelkkä pyörän tanko. Onko sitten kivaa edes Auliksella.

Anteeksi, että viesti on hieman sekava. Tämä komerossa olo on saanut minut voimaan kuin laktoosi-antero-lantikko tehosekoittimessa. Mikähän on tehosekoitteminen mielipide, taidankin kysyä siltä heti ensi olutjuhlilla.

Hehkulamppua metsästämässä,

-Pimeyden Johannes

1 kommentti:

  1. Syyhugienisti sanoi myös hyvän vinkin. Hanssoneita pestessäsi ajattelee Kikkaa. Tarvittavat minuutit menevät sujahtaen ohi, kuten sukkula tennistähteen!

    -Jonsemar Johannes Jr. Ystävä

    VastaaPoista