maanantai 9. joulukuuta 2013

Haussa: huonekaveri nimeltä Heikki.

Hanneksen kanssa olemme tulleet siihen tulokseen, että meidän huusholliin sopisi joko iso palmukasvi, uusi kämppäkaveri tai puolitoista tonnia lanttulaatikkoa. Pidimme lyhyen tiistai-kokouksen aiheesta viime viikolla, jossa Hannes äänesti ostavansa vokaalin ja minä pidin vetovastuustani kiinni. Kaksin käsin. Eikä ollut hanskoja. Lanttulaatikkoa ei ollut saatavilla lähimmältä abc:ltä tarvittavia määriä, joten meille siis tulee uusi kämppäkaveri ja mieluiten nimeltään Heikki. Tai ainoastaan Heikki käy, meillä on jo kokemusta Jarmosta joka piti sinapilla voidelluista leivistä. Jarmo voiteli myös sinapilla huonekaluja ja dalmatialaisia. Jorkke taas piti pusikoista ja popliinitakeista. Välillä toi pusikoita kotiinkin, jotka Jarmo voiteli sinapilla. Eli olemme tulleet johtopäätökseen, että ainoastaan Heikki käy. Tai jos nimeesi sisältyy Heikki esim Sheikki, SneikkiHeikki, Ääsheikki. Mutta toinen nimi ei käy! Pitää olla etunimi.

Eli siis, jos olet asuntoa vailla oleva Heikki ja et pidä sinapilla voitelusta, ota yhteyttä. Meillä on olohuoneen nurkassa vapaata tilaa (ainakin siihen asti, kunnes einestehtaan tekemä lanttulaatikkoerä saapuu), jota saa käyttää korvausta vastaan. Korvaukseksi käy esimerkiksi ruskea nappi popliinitakkiin (Jorkelle pukinkonttiin, ettei Jorken kontti olisi aina niin esillä), lanttulaatikkoa tai sitten mehevä valas. Valaatkin mielellään ilman hetuloita. Vaatimuksena on myös valmistautua viikoittaiseen tiistaikokoukseen. Ensi viikolla aiheena on ”Mitä kaikkea voi tehdä kakkosnelosesta ja kuinka mitä raamattu sanoo tästä”, Hannes lupasi tuoda ruokaa ja Hovinarri seuraa. Tai Apua, jos Intiasta löytyy ja tullista päästetään läpi.

Ole rohkea ja tule asumaan kanssamme! Hannes lupasi käydä jopa torstaisin pesulla ollakseen vieraskorea. Koreista tulikin mieleen, että älkää koskaan laittako tomaattimehua koriin, vaikka siinä olisikin kansi. Ei se pysy siellä ja valittaa tekemisen puutteesta. Ihan siis vaikka korikin olisi tuttu. Kumma juttu.

-Jonttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti