torstai 7. heinäkuuta 2011

Einesruoan haittavaikutuksia

Heipähei ja heilutellaan!

Tiedättekös mitä, olen melko vahvasti sitä mieltä, että niinpä! Eli siis mieltä vahvempaa on aine ja kani. Ei edes Carl vaan muuten vaan.

Huh, meinasi jo lähteä lapasesta. Lapaset on lämpimiä talvella. Uskon, että komero-Hanneskin nauttii lapasista. Mutta tumpuista en ole varma. Ennen lapasepisodia minun piti varoittaa teitä einesruoista! Niiden vaaroja ei voi aliarvoida. Kuulin kylän mieheltä (tosin luotettava lähteeni, KyyläKerttu, väittää sukupuolesta jotain ristiriitaista faktatietoa, näytti kuulemma jorinitkin miehekkäiltä rinnalla) että einesruoista kasvaa ajanmittaan piikkilanka-aitaa. Näin se vaan on. Kuulemma jo toisessa maailmansodassa käytettiin tätä ominaisuutta vallihautoja rakentaessa. Että kannattaa vielä miettiä ennen HK broilerikiusaksen säilyttämistä liian pitkään. Paitsi jos yli-innokkaat oravat on riesa. Tai vallattomat runoilijamangustit.Pysytään me mielummin tutuissa ja turvallisissa. Kannattaa vaikka kattoa Johanneksen reseptit tuolta aikaisemmista postauksista. Sieltä saa hyvää arkiruokaa ja pinaattia.

Että sellasta tällä kertaa. Ps. komero-Hannes käski sanoa, että sillä on kylmä. Ja kuulemma tarttee isomman komeron, ilman sähköä ja paalinarua. Itsehän en tulisi toimeen ilman paalinarua.

Mitä te olette askarrelleet paalinarusta?

-Johannes

2 kommenttia:

  1. Ps, toiselta kylänmieheltä olen kuullut huhua, että myös onnenpyörä olisi rasvattu!

    -Joudis

    VastaaPoista
  2. Olen tehnyt paalinarusta lemmikkisudelleni Udolfille pyjaman. Hän nimittäin tykkää tuulihatuista. Muistaakseni toissavuonna Keilakankaan isäntäkin osti harmaata paalinarua, mutta lienee jäänyt käyttämättä kaiken tohinan alla.

    Tortias K.

    VastaaPoista