maanantai 4. heinäkuuta 2011

Voi Kerttu

Se on Potslojo sano entinen mies ku koiran söi.

Aika on kulunut viimeisestä kirjoituksesta. Voisin jopa väittää, että monille faneillemme odottaminen on ollut pahempaa kuin nälänhätä Afrikassa. Taunolle terveisiä Kiiminkijoelle. Tauno kertoikin tuossa yksi ilta, kun olimme Lepolan hautausmaalla piknikillä, että hänellä on viivoitin-olo. Se on vakavampi homma, eihän viivoittimesta mittarullaksi ole. Muista se Tauno, äläkä läpsi.

Sitä paitsi, jos kilosta mansikoista saa margaritaa niin monestako kilosta luumuja saa senoritoja?

Uskoisin, että mielenterveyteni on ollut koetuksella tämän hunninkoajan. Olen miettinyt monia asioita ja saanut niihin vastauksia. Aionkin niistä teille kertoa. Eli nyt palaan sorvien ääreen. Sorvahan on oikein makoisa pikkukala josta voi tehdä kalahyydykettä. Eikä hullummalta maistu pullamuodossakaan ja kelpaahan niiden suomuista tehdyissä boxereissa liikkua ja hytkyä (munapussimuotoon ne ei taivu, boxerit on paremmat). Meidän mökin laiturilla niitä on 3. Kaksi niistä (Esko ja Von Temmelbaum) tykkää kovasti leivästä ja pullasta. Kolmas (Samettihousu) taas saunoo niin kovasti että lauteistakin irtoaa nahka. Niinpä.. niinpä, eikun mitä?

Terveisin
Joys

3 kommenttia:

  1. Todellako väitätte tuntevanne Taunon? Eihän hän ole tunnettu lainkaan. Itse asiassa, kuuluisan tuntemattoman sotilaan lapsena, Tauno on vieläkin tuntemattomampi, sillä pojasta polvi paranee, eikä omena kauas puusta putoa.

    Sinänsä positiivista, että mielenterveytesi on koetuksella. Se nimittäin lisää yhteiskunnallisen vastuun piiriä, joka on nyt +44 astetta Tuusulasta etelään. Ja aina voi vaihtaa... eikun mitä?

    Terveisin tuntoaistiton kystäVänne Tortias Kong,
    http://rockmydog.wordpress.com/

    VastaaPoista
  2. Tajuatko yhtään miten meikäläisen mielenterveys on järkkynyt, kun teikäläisiltä ei ole irronnut jutun juttua tänä vuonna!!!! Ei edes yhtä sanaa!!!!!!!!!
    Hävetkää!!!!
    Tässä on kuule mennyt aika monta pilleripurkkia ja pulloa.... :(

    VastaaPoista
  3. Tortias:

    Mieluisa kuunnella kanssaveljen ääntä. Pitäneekin vierailla mainitsemassasi osoitteessa ja pitää itsensä kärryillä onko vohvelirauta jo kuumana. Kyllä Taunon tunnen, oltiin jo toissaylihuomenna yhdessä torttukesteillä. Siellä oli myös toinen ystäväni Max "vesisika" Nahkapöksy. Sieltä ystävyytemme siintää ja silloin tällöin vieläkin pössäytetään vesipistoolit huurussa.

    Anu:
    Ei hätää enää Anu. Olemme taas täällä ja kovempana kuin koskaan. Tosin, Hovinarria en ole nähnyt sitten toissa mätäkuun. Silloin se tanssi sambaa yhdessä Joel Hallikaisen kanssa. Uskoin kuitenkin, että hänenkin matkansa on tulossa päätepisteeseen ja hän palaa takaisin kotiin - Keravalle!

    -Johku Y.

    VastaaPoista