lauantai 28. maaliskuuta 2009

Jontun pesunkestävä piirakka

Tässä kokeilema resepti, jolla tulee maukasta purjoa.

Tarvittavat aineet:
Piirakkavuoka
Kilo kuparia
7 dl napanderia
2 dl vehnäjauhoja
Vettä
Silakoita
Voipaperia

Heitä aineet kulhoon ja sekoita. Silakat tehosekoittimeen ja pannu kuumaksi. Helppoa kuin heinänteko kuumalla kesäsäällä ilman paitaa ja partavaahtoa.

Tarjoillaan kädenlämpöisenä. Ei kannata nauttia yksin vaan ota kaverit mukaan ja lapsetkin kellarista.

Sopii moniin tilanteisiin, ehkäpä jopa autokouluun tai vaikka paahtimeen.

-Johannes

3 kommenttia:

  1. Jos tahdot makunystyröitäsi testata, voit lisukkeeksi valita jalkasilsan.

    VastaaPoista
  2. Voisiko kilon kuparia korvata jollakin muulla aineksella? Muut ainekset on jo sekoitettu ja pannukin kuumana..

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti neuvo tulee myöhässä: kilon kuparia voi korvata kilolla sikaa tai siikaa!

    //HoviNarri

    VastaaPoista