lauantai 28. maaliskuuta 2009

HALT HALT!!!


Porkkanamies on palannut!

Noin viisi vuotta sitten kun kävelin Keravan keskustassa, niin huomasin oudon valoilmiön eteläisellä taivaalla. Mystinen valopallo liikkui nopeasti maata päin ja tippui hetken päästä maahan. Juoksin nopeasti putoamispaikalle, ja huomasin että mystinen hahmo seisoo keskellä metsää. Hiivin lähemmäksi, ja näin sen, PORKKANAMIES! Silloin kaduin, että minulla ei ollut kameraa mukana. Nyt hyvät Naiset, Herrat ja Nakkinaamat samaa virhettä ei tapahtunut.

Kävelin vanhan kaupungintalon läheisyydessä ja näin kyseisen valoilmiön. Muistot palasivat mieleen. DEJAVU! Kaivoin kameran vyölaukustani ja juoksin ja juoksin. Matkalla törmäsin Penttiin, paikalliseen puliukkoon. Hänkin näki valoilmiön, mutta sanoin että se on vain harhaa. Hän jatkoi metvurstin syömistä ja minä jatkoin juoksua.

Viimein löysin putoamispaikan. Otin kameran esiiin ja ryhdyin kuvaamaan, ja AH tätä iloa! Viimeinkin, viiden vuoden odottamisen jälkeen sain ikuistettua kuvan mystisestä Porkkanamiehestä.

Salamavalo välkähti ja Porkkanamies katosi samantien. En tiedä mihin Hän meni. Tämä oli vaikuttava kokemus, en voi sanoin kuvailla kuinka tämä kokemus kosketti minua syvältä..

Toivottavasti minun ei tarvitse odottaa viittä vuotta uudestaan nähdäkseni Porkkanamies. Ei muuta kuin kamerat esiin ja nakit naamaan! PORKKANAMIES IS BACK!!


//Hovinarri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti