keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Sikainfluenssan kestävää kinkkua


Monilta tuli kyselyä postissa, että miten tuo sikainfluenssan kestoinen kinkku pitää valmistaa. Ajattelinkin jakaa ohjeen:



- Osta kinkku, mielellään koko possu nimeltään Sami tai Sanselmi
- Säilytä kinkku kylmässä, mureutta siihen tuo jos Sylvesteri hakkaa sitä samalla kun se roikkuu koukusta
- Puhu kinkulle helliä (etenkin tykkää hellyttelysanasta namiskuukkeli)
- Varaa saaviin tai motin kokoiseen astiaan tamiflu lääkettä.
- Terästä lääke pirtulla, korvanapeilla, marraskuun vuokralla ja lekaharkolla (tuo kovuutta)
- Maun mukaan myös arsenikkia, tapettiliisteriä, konjamiiniä ja kirpputorilta löydettyjä muotivaatteita
- Laita kinkku marinoitumaan kolmeksi kuukaudeksi
- Ilmakuivata kinkku hyvin tuuletetussa huoneessa
- Nauti herneiden kera!

Herkullista, Railikin tykkäsi

-Johannes

2 kommenttia:

  1. Mainiot ohjeet kyllä kieltämättä, harmi vaan että enää ei oo sitä kolmea kuukautta aikaa jos jouluksi kinkkua laittaisi. :/

    VastaaPoista
  2. Kuumailmapuhallin on siis oikea ase sinulle!

    -Johannes

    VastaaPoista