sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Varpajaiset tulossa!

Sieltähän se sitten putkahti! Palasin torstaina lomaltani Kuhmosta. Matkan aikana olikin tapahtunut paljon, sain muunmuassa tietää, että Mara on raskaana! Matka kuitenkin meni hyvin, Kuhmo oli kiva paikka, löysin jopa ristipääruuveja. Paluumatkalla apostolinkyydillä harkitsin poikkeavani myös Tikkurilassa, mutta en uskaltanut. Pitää pistää harkintaan, mutta pelottaa jos siellä ei olekaan joulukatu säädyllinen.

Mutta asiaan. Heti kun tulin kotiin, oli Narri vastassa. Hän oli hoitamassa kartanoani ja kasvattiviikunoitani. Hienosti hoidettu Narri, jopa Japi tykkäsi vaikka normaalisti arastaa kosketusta. Maran tila oli kyllä suoranainen yllätys, eipä sitä tule liftatessa usein ajatelleeksi, että mitä jos kaverini miespuolinen marsu onkin raskaana. Monesti olen kyllä miettinyt, että mitä jos KomeroHannes tulisi raskaaksi, pitäisi käydä Ikeasta hakemassa lisää komeroja. Kerrankin liftatessa kysyin kuskilta, että uskooko hän miesraskauteen. Hän suuttui ja heitti minut pihalle.. oli siinäkin filosofi.

Ainiin. Mara onnistuneesti putkautti ilmoille täysin terveen kastanjanpähkinän. Ilmeisesti Mara olikin vain innokkaasti syönyt ja hän oli hotkaissut kokonaisen pähkinän. Sieltähän se tuli sitten ja tässä sitä vietetään varpajaisia. Maran isä/äiti-vietti oli tosin kateissa, sillä hän yritti syödä sen uudestaan. Kastanjanpähkinän nimeksi annettiin lopulta Kastanja. Vielä tässä on itsekkin sekaisin!

Mutta mitä sinulle kuuluu?

Kummastunut,

-Johannes

1 kommentti: