perjantai 3. huhtikuuta 2009

Keikkaraportti

Viime keskiviikkona aloitin aamun aivan normaalisti nallepuurolla ja tujauksella tabascoa. Ilmassa oli kuitenkin tavallista sukkamehua rajumpaa odotusta. Illalla olisi tiedossa yksityiskeikka Mäkelän Ramin keikkaladossa. Olin odottanut hetkeä kuin kuuta nousevaa!

Työpäivä mateli hitaanlaisesti, mutta odotus lopulta palkittiin. Suihkautin esanssia kainaloihin ja kananmunaa hiuksiin, menestys olisi taattu!

Esiintyjäksi Rami oli hommannut Keravalla erittäin kuuluisan, ulkomaillakin nimeltä mainitun, latojen kunkun - Urmas Kostiaisen ja Syöttövasikat. Olin kuullut Urmaksen kiljuntaa muutamana kesäiltana aikaisemmin, joten tiesin jollain tapaa mitä odottaa. Se oli kyllä sitä aikaa, kun Urmas kiersi vielä aikaisemman poppoonsa, Maaningan Tunkkien, kanssa.

Pakko on myöntää, että jo heti avausraita teki minuun syvän vaikutuksen. Kolmen markan massikan bassoraita kun lähti soimaan niin unohtui työmurheet, asuntovelat ja pahoinpitelysyytteet. Urmas jodlasi korvia kutittelevasti ja hekumaa kesti kyllä niin kauan ku pää oli sakeassa sumussa.

Pakko on suositella kaikille, jos on mahdollisuus päästä katsomaan tätä planeettamme ehkä voitaisiin sanoa ehkä jopa lähestulkoon mukiinmenevintä lavatähteä, niin älkää jättäkö tilaisuutta käyttämättä.

Kolmen markan massikan bassoraitaa hyräillen:

-Johannes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti