torstai 5. marraskuuta 2009

Sano ei houkutuksille

Monilla on pahoja tapoja. Oletko koukussa suklaaseen tai vaikkapa siiderijuomiin. Uskokaa tai älkää, minullakin on paheeni - lasol. 90-luvusta en juurikaan muista, se on yhtä mustaa aikaa koko vuosikymmen. Se johtuu hyvin pitkälti siitä, kun yhdessä Narrin kanssa oltiin melko lasolhuuruissa koko ajanjakso. Kerrankin oltiin Keravan sillan alla oltu yhtäjaksoisesti neljä viikkoa ja laskettu ohimeneviä purjeveneitä. Eikä siinä ollut edes vettä. Toistamiseen koitettiin Narrin kanssa hyökätä tulostimien kanssa patjatehtaalle ja sen avulla valloittaa ihmisten unet ja maailma. Sitten tulin järkiini.

Pahoille tavoille pitää opetella sanomaan ei! EI EI EI! Minua auttoi kulkukoira nimeltä Onni. Olin sillon aallon pohjalla, ja Onnin kanssa juteltiin ja hänen mielestä koko touhu on out. Onnin kanssa mietittiin sitten pelisuunnitelmia ja v5 ravien voittoriviä. Onni oli kova totoamaan. Toto on okei. Niin sitten lopulta kävi, että irti päästiin. Mutta Rasvattu Tulisalama ei voittanutkaan!! Peijoonin Onni petkuhuiputti minua. Varmaan kääri itse totorahat ja kieriskeli niissä poltellen pitkistä kalsareista tehtyä piippua.

Miten pahoista tavoista voisi päästä irti, kaikilla ei ole Onnia auttamassa. Kerro vihjeesi, onko se suolakeksit etikkaliemessä, kardaanilla korville sorruttua, vai mikä on jipposi?

Ladylasol maistuu mansikalta,

-Johannes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti