perjantai 15. helmikuuta 2013

Hanneksen tarina

Hei vaan vatupassit ja pallopäät!

Olemme saaneet fanipostia liittyen Hannekseen. Hänen tarinansa on todella erikoinen, ja ihmiset haluavat tietää lisää tästä porkkana-addiktista.

Noin 23vuotta sitten Hannes asui Israelissa. Hän työskenteli siellä betonimyllynä. Myllärinä hän luuli pääsevänsä leipomaan pullaa, mutta muuriahan Hannes joutui valamaan.

Hän tutustui Israelissa ollessaan paikalliseen pörssimoguliin Krent Eileen. Krent Eile oli piinkova ammattilainen; hän osti ja myi osakkeita samalla tahdilla kuin lammas syö nakkeja. Hanneks ajatteli, että nyt on aika iskeä. Hän meni Eilen puheille, ja kysyi josko häntä kiinnostaisi muuttaa Suomeen ja Keravalle.

13 vuotta Krent Eile harkitsi Hanneksen tarjousta, ja päätti salamannopeasti hyväksyä sen. Hanneks ja Hra. Krent keskustelivat bisneksistä, ja miettivät minkälaisen yrityksen perustaisivat. Lopulta Hanneksen komerossa syttyi lamppu (tästä tulee muistaakseni Hanneksen lempinimi - Komero-Hannes).

Hannes ehdotti, että Krent Eile alkaa myymään Hannesta Suomessa. Mikä markkinarako. Ei muutakuin takomaan! Reetuhan tätä jo ehdotti meille Johanneksen kanssa vuonna 1991, kun Syksyn sävel- kilpailu oli käynnissä.

Krent Eile ja Hannes perustivat siis yrityksen, ja näin Hanneksen ja Krentin bisnes oli auki: Hannespörssi!


Hannespörssillä ei mene nykyään kovin hyvin, koska Hanneksen addiktio on pahentunut. Krent ei pidä siitä, että Hanneksen kaikki aika menee porkkanoiden metsästykseen Gommin kanssa.


//HoviNarri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti