perjantai 15. helmikuuta 2013

Jälkiä hangessa!

Huh! Nyt on pitänyt kiirettä. Olen tässä työnhaun lisäksi tutkinut mysteerisiä jälkiä kellarin ikkunan alla. Hetkeksi jo pelästyin, että joku on alkanut vakoilemaan, miten maailmankuulut Johanneksen Kassipullat syntyvät. Toivon vakaasti, että siitä ei kuitenkaan ole kyse vaan reseptini pysyisi edelleen salassa. Omalaatuinen maku syntyy rakkaudella.

No kuitenkin, viime keskantaina vai olikos se tiisviikkona näin pihalla oudot jäljet. Periaatteessa oli normaalit miehen jäljet, tai sitten naisen joka käyttää koon 51 kontion saappaita. Ehkä niitäkin valmistetaan punaisina. Naiset käyttää punaisia saappaita. Mutta jälkien välissä meni sellainen ohut raahausjälki. Eli pitkän viivan molemmilla puolilla oli kengänjälkiä. Jotakuinkin näin:

[-][-][-]
_____

[-][-][-]

No ymmärrätte kuitenkin mitä tarkoitan. Aluksi ajattelin että on kyse mopolla ajavasta hömötiaisesta, mutta luontoiltaan soitettuani Pirkka-Pekka totesi sen olevan mahdotonta. Hömötiaiset kuulemma ajavat mönkijällä. No seuraava vaihtoehto oli tietenkin telaketjulla etenevä mammutti. Mammutitkin ovat kuolleet sukupuuttoon, ja ne eivät kuulemma käytä kontioita. Että ei edistynyt ollenkaan!

Asia ratkesi kuitenkin luonnostaan kun näin Hanneksen komerossa pinkit kontiot kokoa 51! Sitten ymmärsin koko jutun. Hannes on viuhahtanut talon ympäri. Hanneshan on melko hyvin varusteltu! Sillä on AEG:n pesukone ja kuivausrumpu ilman kuivausta. Ilmanko Hannes on lauleskellut aina kerhosta tullessaan ”se oli viuhahdus….”, ajattelin sen kuuluvan myöhäiseen murrosikään.

Rauhallisin mielin voi jatkaa dippailua! Dipdip!

-Johannes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti