torstai 23. heinäkuuta 2009

Kuinka kauas on pitkä matka?

Olin tuossa juoksulenkillä eilen. Mietin siinä postilaatikot ohittaessani, että jopas on pitkä matka. Käännyinkin takasin, tulihan sitä jo sauvottua. Heräsikin sitten kysymys, että kuinka kauas on pitkä matka? Pitääkö matkata pitkälle, että olet kaukana?

Minusta asia on suhteellinen. Jos olen ulkoiluttamassa lemmikkimarsuani Mauria, niin silloin olen jo kaukana kun pihalaatoilta pääsen. Mutta jos Narrin kanssa menemme Tenolle lohia katsomaan, niin eihän siinä ole matka eikä mikään. On se kumma.

Entä voiko lähiössä asua kauempaa tulleet? Taikka jos haluaa kaukomatkalle, niin riittääkö sitten Urjala?

Syntyjä syviä miettiessä,

-Johannes

5 kommenttia:

  1. Siis sä juoksit lenkillä ihan postilaatikoille asti?? Tota pitäsköhän sun tsekata ketsupit että mitä merkkiä ne on jos vaihtamalla paranis kunto?? :D

    VastaaPoista
  2. Mutta jos olin jo kaukana.

    Tuo olikin hyvä kysymys. Suosittelisitko mitä merkkiä, jotta pääsisin ehkä ensi kerralla naapurin postilaatikolle? Haluatko alkaa valmentajakseni? Olen ainoastaan kuvitellut tähän asti, että trikoiden tiukkuus vaikuttaa kuntoon.

    -Johannes

    VastaaPoista
  3. No mutta, mehän emme tiedä, mistä postilaatikot Johannes ohitti. Ehkä ne eivät olleetkaan ne lähimmät laatikot vaan kauimmaset. Silloinhan ne olivat kaukana ja voi olla, että sinne ol pitkä matka. Ainakin marsun mielestä olisi ollut. ;D

    VastaaPoista
  4. Kahea määrä tuli typoja, huh!

    VastaaPoista
  5. Totta, kyse on postilaatikoista. Voidaan sanoa, että ne oli Koistisen Pentin siniset laatikot. Penttihän pitää maanantaisin sinistä postilaatikkoa.

    VastaaPoista